TAVASZI LOVASTÁBOR 2023

VÁRUNK BENNETEKET IDEI TAVASZI LOVASTÁBORUNKBA ÁPRILIS 6-8 KÖZÖTT!

FONTOS INFORMÁCIÓK:

- reggel 8-tól délután 17.00 óráig

- napi kétszeri lovaglás (min. 2*1 óra) edzés és terep

- meleg főétkezés (választáso lehetőséggel)

- Húsvétra készülve:

     - tereplovaglás során húsvéti tojáskeresés

     - húsvéti akadálypálya

- és természetesen  elmaradhatatlan a lóápolás, pucolás, csikókkal való foglalkozás

- részvétel díja: 36.000 Ft

-jelentkezni lehet: Kaviczki Mariann 06/30/487-9865

Gyertek!

A táborra való jelentkezés a szülői nyilatkozat megküldésével válik véglegessé, valamint 10.000 Ft/ fő előleg megfizetésével. (készpénzben a tanyán, vagy átutalással: Endresz János 11773360-02240460-00000000). Az előleg a lemondási határidő eltelte után nem jár vissza.

szülői nyilatkozat 2022.doc (29696)

Gyere és táborozz velünk a Suhogó (Jampi) Lovastanyán Pákozdon 2023-ban is!

További információ a táborral kapcsolatban:

Tábori programok:

- napi kétszeri lovaglás (osztály/futószár, ügyességi feladatok, tereplovaglás, szőrén lovaglás) minimum kétszer egy óra lovaglás tudástól függően. Kis létszámú csoportokban táboroztatunk, a cél, hogy a gyermekek a lovaglás alapjait elsajátítsák, illetve tovább fejleszthessék tudásukat. Ehhez szükséges a kellő mennyiségű lovon töltött idő, és a lóval való foglalkozásra szánt idő egyaránt.

- lóápolás, szerszámozás, lovas ismeretek: Fontosnak tartjuk, hogy a táborozók megtanulják a lovak alapvető viselkedését, tudják hogy kell a lovak körül és között mozogni, megtanulják őket vezetni, ápolni, etetni. Felismerjék a különböző takarmányokat, megismerjék a lovas és ló felszereléseit.

- pénteken délután bemutató: Minden gyermek vágya, hogy édeasnyjának, édesapjának, testvérének, nagymamájának vagy nagypapájának (és még tudnánk sorolni:-) megmutassa azt, amit tanult. A bemutató kezdete délután 15.00 óra.

- délben meleg étel, uzsonna; ásványvíz korlátlan mennyiségben: Az ebédet a helyi étteremből rendeljük, felnőtt adag, a gyermekek két menü közül tudnak választani. Amennyiben a táborozónak bármilyen ételérzékenysége van, azt a jelentkezési lapon, amely egyben szülői beleegyező nyilatkozat is, szükséges feltüntetni.

- folyamatos felügyelet

 

A tábor jellege és díja: 

A tábor napközis tábor 8-16.30 között, felügyeletet biztosítunk 7.30-16.30-között, igény szerint ettől eltérően is. Elsősorban az 5-18 éves korosztályt várjuk, ettől eltérőr korú gyermekekről - főképp itt a fiatalabbakra gondolunk- előzetes egyeztetés szükséges.

Kis csoportos létszám: max. 14 főig fogadunk táborozókat.

Az előleget a jelentkezést követően szükséges megfizetni. A tábor díját a tábor kezdetének első napján kell kifizetni az előleggel csökkentett összegben.Ha  gyermek igazolt betegség miatt nem tudja az egész hetet itt tölteni, biztosítunk számára pótnapokat, díj visszafizetésére nincs lehetőség.

Egyéb tudnivalók:

A gerincvédő és kobak használata a lovaglás során kötelező. Akinek van sajátja, hozza magával, de a tanyán is biztosítjuk ezeket a felszereléseket. 

Ruházat: keménytalpú cipő, és hosszú, testre simuló nadrág szükséges a lovagláshoz, a lovaglás közötti időre pedig az évszaknak megfelelő öltözék. Kérem sapkát és naptejet is készítsenek a gyerekeknek.

A táborok résztvevői hozzájárulnak ahhoz, hogy a róluk készülő fotó- és/vagy videófelvételen megjelenő képmásukat a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 2.48. § (1) bekezdése értelmében a szervezők elkészíthetik és felhasználhatják - ideértve a nyilvánosságra hozatalt is. 

Jelentkezni lehet:

Kaviczki Mariann 06/30/487-9865

Endresz Ágnes 06/70/525-1558

valamint szükséges a szülői nyilatkozatot  a jelentkezéssel egyidejűleg a suhogojampitanya@gmail.com címre elküldeni.