KAPCSOLAT

HOL TALÁLOD A SUHOGÓ LOVASTANYÁT?

A Suhogó Lovastanya (Jampi tanya) Pákozd, Suhogó részén található.

Megközelítése Székesfehérvár felől: Budapest irányában haladva a Budai út utolsó lámpás kereszteződését elhagyva balra kell lefordulni Pákozd felé. Kisfalud után egy emelkedő található, melynek a végén jobb oldalon egy kőkereszt van, bal oldalon lehet befordulni a tanya felé. A tanya az útról nem látszik, balra fordulva először a juhhodály látható, kb. 400 m-t haladva az úton jutunk a lovardához.

Megközeltése Pákozd felől: Székesfehérvár felé haladva, a községtáblát és az utolsó buszmegállót is magunk mögött hagyva jobbra kell fordulni a kőkereszttel szemben.

Koordináták:

 Szélesség (lat): N 47o 12,857’

 Hosszúság (Ion): E 18o 31,127’

NYITVATARTÁS: 

Nyári időszakban 7.00-22.00 között

Téli időszakban 7.00-18.00 között, lovaglás előzetes bejelentkezés alapján!

TULAJDONOS, MŰKÖDTETŐ

Endresz János (Jampi) E.V.

8095 Pákozd, Suhogó zártkert 17389

adószám: 61503447-1-27

Telefonszám:  06-20-327-2996

E-mail: suhogojampitanya@gmail.com

Lovasoktatás

Kaviczki Mariann (szakképzettség: lovas sportedző) 06-30-487-9865

Endresz Ágnes (szakképzettség: lovas sportedző) 06-70-525-1558

Megtalálsz bennünket Facebookon is:https://www.facebook.com/jampisuhogo/


 

 

A táborra való jelentkezés a szülői nyilatkozat megküldésével válik véglegessé, valamint 15.000 Ft/ fő foglaló megfizetésével. (készpénzben a tanyán, vagy átutalással: Endresz János 11773360-02240460-00000000). A foglaló a lemondási határidő eltelte után nem jár vissza.

szülői nyilatkozat 2024.doc (29 kB)

Gyere és táborozz velünk a Suhogó (Jampi) Lovastanyán Pákozdon 2024-ben is!

További információ a táborral kapcsolatban:

Tábori programok:

- napi kétszeri lovaglás (osztály/futószár, ügyességi feladatok, tereplovaglás, szőrén lovaglás) minimum kétszer egy óra lovaglás tudástól függően. Kis létszámú csoportokban táboroztatunk (10 max 12 fő), a cél, hogy a gyermekek a lovaglás alapjait elsajátítsák, illetve tovább fejleszthessék tudásukat. Ehhez szükséges a kellő mennyiségű lovon töltött idő, és a lóval való foglalkozásra szánt idő egyaránt.

- lóápolás, szerszámozás, lovas ismeretek: Fontosnak tartjuk, hogy a táborozók megtanulják a lovak alapvető viselkedését, tudják hogy kell a lovak körül és között mozogni, megtanulják őket vezetni, ápolni, etetni. Felismerjék a különböző takarmányokat, megismerjék a lovas és ló felszereléseit.

- pénteken délután bemutató: Minden gyermek vágya, hogy édeasnyjának, édesapjának, testvérének, nagymamájának vagy nagypapájának (és még tudnánk sorolni:-) megmutassa azt, amit tanult. A bemutató kezdete délután 15.00 óra.

- délben meleg étel, uzsonna; ásványvíz korlátlan mennyiségben: Az ebédet a helyi étteremből rendeljük, felnőtt adag, a gyermekek két menü közül tudnak választani. Amennyiben a táborozónak bármilyen ételérzékenysége van, azt a jelentkezési lapon, amely egyben szülői beleegyező nyilatkozat is, szükséges feltüntetni.

- folyamatos felügyelet

 

A tábor jellege és díja: 

A tábor napközis tábor 8-16.30 között, felügyeletet biztosítunk 7.30-16.30-között, igény szerint ettől eltérően is. Elsősorban az 5-18 éves korosztályt várjuk, ettől eltérőr korú gyermekekről - főképp itt a fiatalabbakra gondolunk- előzetes egyeztetés szükséges.

Kis csoportos létszám: max. 12 főig fogadunk táborozókat.

A foglalót a jelentkezést követően szükséges megfizetni. A tábor díját a tábor kezdetének első napján kell kifizetni az foglalóval csökkentett összegben.Ha  gyermek igazolt betegség miatt nem tudja az egész hetet itt tölteni, biztosítunk számára pótnapokat, díj visszafizetésére nincs lehetőség.

Egyéb tudnivalók:

A gerincvédő és kobak használata a lovaglás során kötelező. Akinek van sajátja, hozza magával, de a tanyán is biztosítjuk ezeket a felszereléseket. 

Ruházat: keménytalpú cipő, és hosszú, testre simuló nadrág szükséges a lovagláshoz, a lovaglás közötti időre pedig az évszaknak megfelelő öltözék. Kérem sapkát és naptejet is készítsenek a gyerekeknek.

A táborok résztvevői hozzájárulnak ahhoz, hogy a róluk készülő fotó- és/vagy videófelvételen megjelenő képmásukat a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 2.48. § (1) bekezdése értelmében a szervezők elkészíthetik és felhasználhatják - ideértve a nyilvánosságra hozatalt is. 

Jelentkezni lehet:

Kaviczki Mariann 06/30/487-9865

Endresz Kata 06/70/401-0723

valamint szükséges a szülői nyilatkozatot  a jelentkezéssel egyidejűleg a suhogojampitanya@gmail.com címre elküldeni.