KAPCSOLAT

HOL TALÁLOD A SUHOGÓ LOVASTANYÁT?

A Suhogó Lovastanya (Jampi tanya) Pákozd, Suhogó részén található.

Megközelítése Székesfehérvár felől: Budapest irányában haladva a Budai út utolsó lámpás kereszteződését elhagyva balra kell lefordulni Pákozd felé. Kisfalud után egy emelkedő található, melynek a végén jobb oldalon egy kőkereszt van, bal oldalon lehet befordulni a tanya felé. A tanya az útról nem látszik, balra fordulva először a juhhodály látható, kb. 400 m-t haladva az úton jutunk a lovardához.

Megközeltése Pákozd felől: Székesfehérvár felé haladva, a községtáblát és az utolsó buszmegállót is magunk mögött hagyva jobbra kell fordulni a kőkereszttel szemben.

Koordináták:

 Szélesség (lat): N 47o 12,857’

 Hosszúság (Ion): E 18o 31,127’

NYITVATARTÁS: 

Nyári időszakban 7.00-22.00 között

Téli időszakban 7.00-18.00 között, lovaglás előzetes bejelentkezés alapján!

TULAJDONOS, MŰKÖDTETŐ

Endresz János (Jampi) E.V.

8095 Pákozd, Suhogó zártkert 17389

adószám: 61503447-1-27

Telefonszám:  06-20-327-2996

E-mail: suhogojampitanya@gmail.com

Lovasoktató

Kaviczki Mariann (szakképzettség: lovas sportedző) 06-30-487-9865

 

Megtalálsz bennünket Facebookon is:https://www.facebook.com/jampisuhogo/


 

 

Jelentkezési lap (egyben szülői nyilatkozat) a 2019. évi nyári lovastáborhoz:

Szülői nyilatkozat_2019.pdf (107430)

Tájékoztató a Táborokról

A TÁBOR JELLEGE: A lovastábor napközis tábor, amely hétfőtől péntekig (5 nap) tart. A gyerekeket 7.30 -tól várjuk a lovardában, a délutáni lovaglás várhatóan 16,00 órakor fejeződik be. Felügyeletet igény esetén 7.30-tól 20.00-ig biztosítunk. 

HELYSZÍN: Suhogó (Jampi) Lovastanya, Pákozd (ami a nyugalom szigete lónak és embernek egyaránt, ahol valóban minden a ló és lovas miatt van, ahol a természet ölel körül)

RÉSZTVEVŐK: Minimum korhatár: 6 év. Testvérpárok jelentkezésekor vagy egyedi esetekben ettől eltérő korosztály jelentkezését is elfogadjuk.

A TÁBOR DÍJA: Az ötnapos napközis lovastábor díja: 35 000 Ft/fő, testvérkedvezmény: 10 %, 2-3. tábor árából 10 %;~ Fizetési határidő: a tábor első napján

Az ár tartalmazza: 

● Napi kétszeri lovaglást (min. 2*0,5/1 óra a gyermek tudásától függően, a gyermekek nem 10 percet ülnek a ló hátán!!!!!:-) Kezdő gyermekeket futószáron tanítunk, az önállóan lobagolni tudókat pedig osztálylovaglás keretében. A nap egyik felében a pályán lovagolunk, a másik felében terepen. A kezdő gyermekeket vezetőszáron visszük ki  tanyakörre, hiszen nincs is csodáltosabb a természetben való lovaglásnál.Az önállóan lovagolni tudókat is kivisszük terepre, akik képzettségükhöz mérten kapják lovaikat. Továbbá kipróbáljuk a szőrén lovaglást is, valamint ügyességi feladatokat. Pénteken délután bemutatót tartunk a szülőknek/ nagyszülőknek, barátoknak:-)

● Napi háromszori étkezés, meleg főétel (étteremből rendelt, két menüből lehet választani)

 ● Elméleti és gyakorlati oktatás: 

● Felügyeletet reggel 7,30-tól délután 20.00-ig 

 SZÜKSÉGES FELSZERELÉS, RUHÁZAT: ● megfelelő ruházat esős vagy hűvös időre ● váltóruha ● naptej, sapka ● medencézéshez fürdőruha, törülköző, papucs Lovagláshoz: ● lovaglónadrág vagy testhezálló, kényelmes hosszúnadrág vagy farmer, ● lovagló vagy edzőcipő vagy kényelmes, zárt cipő ● lehetőség szerint kobak vagy kerékpáros bukósisak (ha nincs, biztosítunk) 

HIÁNYZÁS/LEMONDÁS: Amennyiben a résztvevő a megkezdett táborozást önhibájából megszakítja, a befizetett díjat nem áll módunkban visszatéríteni. Igazolt betegség vagy előre egyeztetett távolmaradás esetén a fennmaradó összeg erejéig a lovarda szolgáltatásait vehetik igénybe a lemondástól számított 30 napon belül.