Hírek

Nyári lovastáborok

Nyári lovastáborok a Suhogó-Jampi Lovastanyán!   Időpontok: Június 15-19. Június 29-július 3. Július 13-17. kiemelten kicsiknek (6-9) éves kor között Július 27-31. kiemelten haladóknak Augusztus 10-14.   Ár: 38.000 Ft, testvérkedvezmény, 2-3. tábor árából : 4.000 Ft/fő       Kaviczki Mariann: 06/30/487-9865 Endresz Ágnes: 06/70/525-1558 Részletek és jelentkezési lap a következő napokban felkerül a honlapunkra! Várunk benneteket!  
>

Tájékoztató a koronavírus-járványhoz kapcsolódóan bevezetett intézkedésekről

Kedves Lovasok, Bértartók, Szülők! Az új, COVID-19 nevű koronavírus által okozott betegség miatt a Suhogó (Jampi) Lovastanyán minden olyan intézkedésnek, ajánlásnak eleget kívánunk tenni, melyet ebben a kritikus időszakban a kormány, valamint az operatív törzs hoz. A vírus elleni leghatékonyabb védekezés jelenleg a megelőzés. A tanyán az ÓRÁKAT és a TEREPLOVAGLÁST TOVÁBBRA IS MEGTARTJUK, ameddig ezzel ellentétes illetőleg korlátozó rendelkezés nem születik. Mindenkinek, aki a tanyára megérkezik, kötelező rögtön a kihelyezett kézfertőtlenítő használata. Kérünk benneteket a továbbá az alábbiak betartására, hogy megvédjük egymást: - többszöri kézmosás, kézfertőtlenítés - kerüljük az ölelkezést, kézfogást, testi kontaktust - tartózkodjunk a szabadban - tüsszentés esetén zsebkendőt...
>

Csíksomlyói búcsú 2018

Lovaink a Hargitán 2018. évben a Csíksomlyói Búcsún jártunk, lovaink Büszke és Félix 170 km túrát teljesítettek az erdélyi hegyekben! A teljes fényképalbum megtekinthető:https://www.facebook.com/pg/jampisuhogo/photos/?tab=album&album_id=1031351290361219
>

Március 15-e alkalmából a Sárosdi Óvodában

Március 15-e alkalmából a sárosdi óvodában tettem látogatást lovainkkal, és a huszárságról beszéltem a gyerekeknek. Az ottlétünkről készült képeket megtaláljátok a tanya facebook oldalán: https://www.facebook.com/jampisuhogo/
>

Tavaszi Lovastábor!

Kedves Lovasok! A 2018. évi tavaszi lovastábor március 28-31 között lesz! A tábor menete a tavalyihoz hasonló: elméleti és gyakorlati ismeretek, napi kétszeri lovaglás, meleg ebéd, korlátlan ásványvíz valamint szuper lovak és jó hangulat!A tábor kezdetekor szükséges leadni a szülői nyilatkozatot. Jelentkezni 5/6 éves kortól lehet, az alábbi elérhetőségeken: Endresz János (Jampi) 06/20/327-2996 Kaviczki Mariann 06/30/487-9865 A részvétel lehetséges csak 1-2 napra is. Várunk benneteket!
>

A táborra való jelentkezés a szülői nyilatkozat megküldésével válik véglegessé, valamint 15.000 Ft/ fő foglaló megfizetésével. (készpénzben a tanyán, vagy átutalással: Endresz János 11773360-02240460-00000000). A foglaló a lemondási határidő eltelte után nem jár vissza.

szülői nyilatkozat 2024.doc (29 kB)

Gyere és táborozz velünk a Suhogó (Jampi) Lovastanyán Pákozdon 2024-ben is!

További információ a táborral kapcsolatban:

Tábori programok:

- napi kétszeri lovaglás (osztály/futószár, ügyességi feladatok, tereplovaglás, szőrén lovaglás) minimum kétszer egy óra lovaglás tudástól függően. Kis létszámú csoportokban táboroztatunk (10 max 12 fő), a cél, hogy a gyermekek a lovaglás alapjait elsajátítsák, illetve tovább fejleszthessék tudásukat. Ehhez szükséges a kellő mennyiségű lovon töltött idő, és a lóval való foglalkozásra szánt idő egyaránt.

- lóápolás, szerszámozás, lovas ismeretek: Fontosnak tartjuk, hogy a táborozók megtanulják a lovak alapvető viselkedését, tudják hogy kell a lovak körül és között mozogni, megtanulják őket vezetni, ápolni, etetni. Felismerjék a különböző takarmányokat, megismerjék a lovas és ló felszereléseit.

- pénteken délután bemutató: Minden gyermek vágya, hogy édeasnyjának, édesapjának, testvérének, nagymamájának vagy nagypapájának (és még tudnánk sorolni:-) megmutassa azt, amit tanult. A bemutató kezdete délután 15.00 óra.

- délben meleg étel, uzsonna; ásványvíz korlátlan mennyiségben: Az ebédet a helyi étteremből rendeljük, felnőtt adag, a gyermekek két menü közül tudnak választani. Amennyiben a táborozónak bármilyen ételérzékenysége van, azt a jelentkezési lapon, amely egyben szülői beleegyező nyilatkozat is, szükséges feltüntetni.

- folyamatos felügyelet

 

A tábor jellege és díja: 

A tábor napközis tábor 8-16.30 között, felügyeletet biztosítunk 7.30-16.30-között, igény szerint ettől eltérően is. Elsősorban az 5-18 éves korosztályt várjuk, ettől eltérőr korú gyermekekről - főképp itt a fiatalabbakra gondolunk- előzetes egyeztetés szükséges.

Kis csoportos létszám: max. 12 főig fogadunk táborozókat.

A foglalót a jelentkezést követően szükséges megfizetni. A tábor díját a tábor kezdetének első napján kell kifizetni az foglalóval csökkentett összegben.Ha  gyermek igazolt betegség miatt nem tudja az egész hetet itt tölteni, biztosítunk számára pótnapokat, díj visszafizetésére nincs lehetőség.

Egyéb tudnivalók:

A gerincvédő és kobak használata a lovaglás során kötelező. Akinek van sajátja, hozza magával, de a tanyán is biztosítjuk ezeket a felszereléseket. 

Ruházat: keménytalpú cipő, és hosszú, testre simuló nadrág szükséges a lovagláshoz, a lovaglás közötti időre pedig az évszaknak megfelelő öltözék. Kérem sapkát és naptejet is készítsenek a gyerekeknek.

A táborok résztvevői hozzájárulnak ahhoz, hogy a róluk készülő fotó- és/vagy videófelvételen megjelenő képmásukat a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 2.48. § (1) bekezdése értelmében a szervezők elkészíthetik és felhasználhatják - ideértve a nyilvánosságra hozatalt is. 

Jelentkezni lehet:

Kaviczki Mariann 06/30/487-9865

Endresz Kata 06/70/401-0723

valamint szükséges a szülői nyilatkozatot  a jelentkezéssel egyidejűleg a suhogojampitanya@gmail.com címre elküldeni.